Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила нове фото в стильному вбранні, повернувшись з жаркої Мексики в Київ. Так, артистка приміряла довге пальто пісочного кольору, завужені джинси, кросівки і білий светр, прогулюючись по улюбленому місту.

"Smile & kisses 💋 1 or 2?", - поцікавилася Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Дуже приємно побачити вранці твоє усміхнене обличчя🔥 І тобі щасливого дня..🔥🔥", "Настуся ти прекрасна і в першому і в другому випадку,so beautiful❤️", "Красуня 🔥🔥🔥🔥", "Посмішка дуууже красива!😍🌷, "Собою зарядила настроєм на весь день 🙂", "Моя красуня Настя я тебе люблю❤️❤️", "🔥🔥🔥Красуня...як втім і завжди👍🤗❤️💋💋".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.