Ведучий популярної програми "Світ навиворіт" на каналі "1+1" Дмитро Комаров в ексклюзивному інтерв'ю розповів про те, як знімався новий сезон тревел-шоу в Китаї, а також поділився цікавими історіями свого сімейного життя.

Телеведучий досить довго був одним з найбільш завидних холостяків українського шоу-бізнесу. Дмитро зізнався, що довго шукав другу половинку, яка була б такою ж авантюристкою, як і він сам. На питання, у чому ж проявляється авантюризм його дружини Олександри Кучеренко, Комаров натхненно розповідає історії найспонтанніших подорожей їх пари.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото: прес-служба 1+1

"Взяти хоча б її день народження. Я сказав, щоб вона не забула взяти закордонний паспорт, а час вильоту повідомлю трохи пізніше. Вона навіть не стала питати, куди ми їдемо. Вилітаємо. "О, Прага? Чудово!". Приблизно так же вийшло, коли ми вирішили кудись втекти після весілля. Кажу: "Куди ти хочеш?" - "Не знаю. Довіряю вибір країни тобі". Ми сідаємо на дивані, відкриваємо систему бронювання квитків. Дивлюся — Берлін, завтра на ранок є рейс. "Полетіли?" - "Давай!" Тут же проплачуємо карткою квитки і бронюємо на одну ніч готель. Погуляли по місту, ближче до часу виселення задаю Саші питання: "Залишимося тут або ще куди-небудь поїдемо? Я б поїхав, мені нудно тут сидіти". Взяли машину, відкрили Google-карту, подивилися, які міста є поруч. Спочатку думали подивитися фото в інтернеті — які місця нам більше сподобаються. Потім бачимо — о, Гамбург, найбільше німецьке місто! Звідти нам захотілося перебратися ближче до моря, і ми опинилися — теж випадково — на Балтійському узбережжі. Загалом, дуже круто відпочили!" - розповів Дмитро Комаров. Дмитро Комаров

Комаров зізнався, що у них з Олександрою з самого спочатку все склалося ідеально, навіть ніякого "притирання" не знадобилося. Адже пара була знайома за кілька років до весілля, і за цей час вони встигли добре вивчити один одного. Відомий мандрівник розповів, що у нього складний характер і він міг зірватися або приревнувати другу половинку, але зараз все змінилося на краще.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото: прес-служба 1+1

"Навряд чи людина в 36 років може якось кардинально змінитися. Просто Саша — та половинка, яка зі мною гармонує. Поруч з нею мені немає необхідності ні ревнувати, ні показувати свої не найпростіші риси характеру. А в якихось моментах вона на мене навіть позитивно вплинула. Наприклад, я тепер не розкидаю по всій кімнаті речі, хоча раніше міг залишити де попало, а вранці через них переступити і піти далі. Завдяки Саші у нас у квартирі чисто і красиво, і мені совість не дозволяє порушувати це порядок", - поділився ведучий. Дмитро Комаров

Новий сезон програми "Світ навиворіт", в якому Дмитро Комаров покаже іншу сторону життя Китаю, вже стартував на "1+1". За словами ведучого, Піднебесна перевершила всі очікування навіть досвідченої команди тревел-шоу. У Китаї "Світ навиворіт" потрапить у таємничий храм Шаолінь, покаже передові технології і тисячолітні ритуали традиційної китайської медицини, розповість історії незвичайних героїв і дослідить незвичайну місцеву кухню.

Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров і Олександра Кучеренко, фото: прес-служба 1+1

Дмитро Комаров, фото: прес-служба 1+1
Дмитро Комаров, фото: прес-служба 1+1

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаров зі "Світ навиворіт" зізнався, як пережив розлуку з Кучеренко у Китаї

Як повідомляв портал "Знай.ua", повернувшись з Китаю Дмитро Комаров розповів про смертоносний коронавірус: "Старт сезону збігся з епідемією"

Також "Знай.ua" писав, коронавірус не налякав, Комаров зі "Світу навиворіт" випробує себе вогнем у Китаї