Дмитро Комаров відзняв новий сезон програми "Світ навиворіт", у якому показав свою дивовижну експедицію в Китай. Нещодавно навіть відбулася вечірка-презентація нового сезону, яку у своїй програмі "Світське життя" показала Катя Осадча. Однак, вихід нового сезону припав на час, коли в Китаї розбушувався смертельний коронавірус.

У своєму Instagram Дмитро відповів на найбільш часте питання, яке отримує з усіх боків – це питання про коронавірус, який розбушувався в Китаї. Комаров подякував за турботу і повідомив публіці, що у нього і його оператора зі здоров'ям все в порядку. За словами телеведучого, зйомки нового сезону тривали з літа і до Нового року, так що знімальна група встигла повернутися з експедиції в Китаї ще до спалаху коронавіруса.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" врятував десятки дітей простим способом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Комарова похвалилася ідеальною фігурою в розкішному вбранні.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров з "Світу навиворіт" зустрінеться з неземними істотами.