Всі українські, і не лише, ЗМІ облетіла новина - у Бразилії скоєно збройний напад на українського ведучого і журналіста популярного туристичного шоу "Світ навиворіт" Дмитра Комарова.

Ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров не на жарт перелякав своїх прихильників. У Мережі з'явилося коротке відео, зняте у Бразилії. На кадрах видно, що в той момент, як Дмитро йде вулицею і щось розповідає на камеру, різко позаду нього з'являються невідомі і починають стріляти в Комарова. На цьому небезпечному моменті відео обривається.

Після того, як в Мережу потрапило це відео, журналіст вийшов на зв'язок.

Дмитро Комаров повідомив на своїй сторінці у Facebook подробиці свого "поранення" в Бразилії.

"Друзі, тільки що побачив, який жах в мережі і скільки сотень повідомлень в моїх телефонах. Поспішаю ще раз підкреслити: я живий і здоровий. На відео кадри зі зйомок, де я вчився працювати каскадером. А ось чому вони з'явилися в мережі, вирвані з контексту - це інше питання. За умовами договору з бразильською командою кіношників, які організовували ці зйомки, ми зобов'язувалися надати їм всі відзняті матеріали, тому що вони, як актори, теж беруть участь. Там їх особи. Виклав відео на свій канал бразилець по імені Іван. По суті, виклав себе - на відео він біжить за мною з пістолетом в ролі бандита. Він же - каскадер і організатор зйомок. Подзвонили Івану з питанням, навіщо він це зробив, і він відповів: "Це просто жарт" – повідомив Крмаров.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Комаров попросив вибачення у шанувальників за те, що їм довелось попереживати за нього. Він розповів, що насправді ці зйомки були складними для нього і крик на відео був реальним, адже піропатрон йому вистрілив просто у вухо. Через що довелось навіть проводити лікування

"Це були реально дуже складні для мене зйомки: два дні в душному одязі я бігав по 40-градусній спеці, стрибав, падав. Крик на відео речі теж реальний - піропатрон з "кров'ю" погано поставили, і мені він вистрілив чітко в вухо. Потім довелося проводити маніпуляції і лікування. Зйомка була цікавою, і робилася для того, щоб ви побачили зворотну сторону кіновиробництва", - розповів телеведучий.

Друзья, только увидел, какой кошмар в сети и сколько сотен сообщений в моих телефонах. Спешу ещё раз подчеркнуть: я жив...

Geplaatst door Дмитро Комаров op Woensdag 20 maart 2019

На щастя, зараз з Дмитром все добре, і він навіть записав відеозвернення. Ведучий пообіцяв розповісти подробиці своїх бразильських пригод в новій серії тревел-шоу "Світ навиворіт".

Нагадаємо, у мережі з'явилося відео, зняте у Бразилії, на якому невідомі стріляють у Дмитра Комарова.

Як повідомляв портал Знай.ua, Дмитро Комаров показав телеглядачам Бразилію - у останньому з випусків популярного проекту "Світ навиворіт".

Також Знай.ua писав, телеведучий Дмитро Комаров під час зйомок проекту "Світ навиворіт" не раз наражав себе на небезпеку.