Провидиця з США Хізер Спрага дала новий прогноз щодо кінця світу. Раніше вона прославилася завдяки своїм прогнозом щодо останніх виборів президента в США.

Провісниця повідомила, що зовсім скоро планета Земля загине від зіткнення з Нібіру. І це має відбутися 15 лютого.

Хізер розповіла, що побачила кінець світу уві сні. Згідно прогнозу, люди в жаху і паніки вскрикивали, вони називали планету, яка вб'є все живе на Землі.

Щорічно ми чуємо про нову дату кінця світу. Про те як люди ховаються в свої бункери, а хтось можливо вже десятиліття його не покидав. Користувачі соцмереж вже склали список фальшивих дат того самого судного дня від чого стає не менш смішно. Але зовсім нещодавно вчені зробили точне і незворотне відкриття про астероїд-вбивці, який знищить Сонце, а після знищить і все живе на Землі.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Приблизно раз на 2000 років астероїд-гігант розміром з футбольне поле, що в середньому становить 70 на 108 метрів, завдає удар, викликаючи жахливі і неповоротні руйнування на планеті.

Нещодавно, вчені Національного управління по аеронавтиці і дослідженню космічного простору ( NASA ) змогли змоделювати ситуацію зіткнення астероїда з Землею.

Приклад зможе наочно показати, що станеться, якщо один з астероїдів-вбивць нанесе свій удар по " синьому кулі ". Так само дослідники твердять про те, що людей чекає пекельний сценарій від космічної скелі шириною в 500км. Такі вселяють розміри астероїда здатні вщент зруйнувати Сонце і запалити повітря навколо планети.

Нагадаємо, людство на грані загибелі, відоме пророцтво почало збуватися.

Як повідомляв Знай. ua, Земля може стати жертвою чорної діри. Якщо Земля потрапить під вплив гамма-випромінювань, відбудуться незворотні руйнування.

Знай. ua писав, що NASA змоделювало удар гігантського астероїда. Астероїд-вбивця знищить все живе.