У Бразилії скоєно збройний напад на українського ведучого і журналіста популярного туристичного шоу "Світ навиворіт" Дмитра Комарова.

Відповідне відео з'явилося у мережі на YouTube каналі "ACTOR FIGHT".

Невідомі опублікували відео з Бразилії з кадрами нападу на Дмитра Комарова.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В описі до ролику йдеться "Моїм українським друзям не дуже пощастило". Що саме сталося, наразі незрозуміло. Подробиці інциденту також поки невідомі.

На кадрах видно, як Комаров гуляє містом, а за ним слідують невідомі чоловіки. Далі вони починають бігти за ведучим, і, судячи по звуках, стріляти в нього. На цьому небезпечному моменті відео обривається.

Нагадаємо, ведучий програми "Світ навиворіт" на "1+1" Дмитро Комаров познайомив українців з унікальною дівчиною. Про це пише Clutch.

У новому випуску травел-шоу Комарів відправився у Бразилію щоб зустрітися з найвищою жінкою у світі. Зріст Елізани Крус де Сільва становить 206 сантиметрів, через які вона постійно стикається з підвищеною увагою і життєвими труднощами.

У 24-річної дівчини є коханий, який нижчий за неї майже на півметра, але це не заважає парі жити у гармонії і виховувати маленького сина.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український телемандрівник Дмитро Комаров показав телеглядачам Бразилію - у останньому з випусків популярного проекту "Світ навиворіт".

Поїздка до Бразилії видалася насиченою екстримом, незвичайними відкриттями та небезпекою, адже телеведучий подорожував екзотичними куточками країни.

Родзинкою подорожі стала дегустація "еліксиру молодості", який приготували спеціально для Комарова. Він, звісно ж, не міг відмовитися від диво-напою, основним складом якого є "чарівна ягода".

Також Знай.ua писав про те, що український телеведучий Дмитро Комаров під час зйомок проекту "Світ навиворіт" не раз наражав себе на небезпеку.