Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап, виставив трепетне чорно-біле селфі з коханою, привітавши шанувальників з Днем святого Валентина 14 лютого. Так, артисти позували в затишній домашній обстановці, ніжно обіймаючи один одного.

"♥️HAPPY♥️VALENTINES♥️DAY @kamenskux", - зворушливо підписав Потап. Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "Настуня дуже добре на вас вплинула!!! Вона - Богиня!!!)))😍❤️❤️❤️", "Такі сонні і такі милі ♥️", "Видно що Потап ще не прокинувся 😉👌🏼", "Красива пара 😍", "Красені💋💋💋❤️❤️❤️", "Красунчики 😍", "Нехай розстріляє вас сьогодні Купідон ❤️", "Такі сонні і такі класні)))😍😍😍😍", "Обожнюю вас ♥️", "Найкраща пара💓💓💓 будьте щасливі", "пара року".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.