Американська співачка Граймс продовжує викладати в соціальні мережі матеріали, які висвітлюють її вагітність.

Відомо, що батьком майбутньої дитини є Ілон Маск, американський підприємець-мільярдер, засновник компаній Tesla і SpaceX.

На днях Клер Буше (справжнє ім'я Граймс) розповіла виданню Vogue про особливості макіяжу з якими вона зіткнулася під час вагітності. Відповідне відео було викладене на каналі Vogue на YouTube.

Хоча за словами Граймс її догляд кардинально змінився, загалом співачка не демонструє нічого незвичайного. Буше вмивається з засобом, використовує тонік і дві сироватки. Зірка панічно боїться сонця - вона від засмаги і ще два сонцезахисні засоби, і це при тому, що Граймс старається не виходити з дому вдень.

Раніше Граймс також вразила відвертою фотосесією, в якій вона продемонструвала, що вагітність не є проблемою для її екстравагантної сексуальності. На світлині підкреслюється живіт, в якому знаходиться потенційний спадкоємець чи спадкоємиця бізнес-імперії Маска.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Граймс, Instagram

Для 31-річної співачки дитина стане первістком, а ось Ілон Маск вже має 5 дітей від попереднього шлюбу з Жюстін Вілсон.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ілон Маск анонсував випуск "говорящих" автомобілів Tesla.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ілон Маск стане батьком у шосте: "Дуже дикий і войовничий стан".

Також "Знай.ua" писав, що Ілон Маск розгромив сторінку Вікіпедії про себе: це все неправда.