Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася досить пікантним кадром ще з канікул в Арабських Еміратах, де відпочивала з найкращою подружкою в кінці січня. Так, артистка забавно привітала українців з Днем закоханих 14 лютого, зробивши селфі в чорному бікіні з келихом в руках. Варто відзначити, що в минулому році зіркова красуня розлучилася з нареченим, якого приховувала від чужих очей, а зараз майже нічого не говорить про особисте життя.

"Вип'ємо за ЛЮБОВ 💓", - кумедно підписала кадр Никитюк. Фолловери взялися коментувати: "Відразу Ігоря Ніколаєва згадала))))", "Леся, ти чудо!!! Взимку і в купальнику😱!!! Вип'ємо за любов!!!🙌😉😂", "Богиня краси 🔥😍🔥", "Зайченя👍", "Просто ДУЖЕ мило! МОЛОДЦЯ!!!)))", "Леся,палкого кохання і справжнього,щоб голова йшла обертом/ не від шампанського!😍 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Леся,ти нереальна красуня🔥", "Гарна💋💋💋💋", "Вау😍".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше