Популярна українська співачка і акторка Даша Астаф'єва, яка свого часу прославилася зйомками для чоловічого журналу Playboy, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. У День закоханих, 14 лютого, зоряна красуня виклала в мережу спекотне постільне фото, на якому позує в пікантному образі.

Як видно, Даша відображена на ліжку в одній тільки білизні, на ній сексапільний червоний ліфчик, який ледь утримує пишний бюст. Зірка розпласталася на подушках і ніби повільно прокидається. Її волосся скуйовджене, а на обличчі немає макіяжу. Поруч на ліжку лежить розкішний букет і подарунок. У підписі до світлини Астаф'єва написала: "Люблю @kosichkina & @zakhodyakin і @khlebniy до першої чашки кави і назад! Сніданки в ліжко наше все!". Фоловери у захваті, засипають співачку компліментами і привітаннями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.