Любителька епатажу і скандальних витівок Кім Кардашьян, яка прославилася сімейним реаліті-шоу, зібрала багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram, яку тепер часто радує яскравими фото і відео з життя. Так, цього разу зірка показала кілька пікантних знімків, на який з'явилася в цікавому образі, а в підписі до посту зробила рекламу власного бренду.

Як видно, перед камерою Кімберлі з'явилася в світлому комплекті білизни власного бренду, яке красиво підкреслює її соковиті форми. Її волосся зібране в тугий хвіст, на обличчі легкий макіяж, а у вухах величезні сережки-кільця. Зірка позує на камеру лежачи на животі і випнувши попу, на одному фото вона ще й весело регоче, але на двох знімках не дивиться в камеру. Вона відображена в якійсь дивній кімнаті в оточенні троянд. У підписі до фото вона пропонує фоловерам придбати білизну до Дня святого Валентина. А шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати публікацію Кардашьян.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.