Відомий український телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров вирішив оригінально привітати молоду дружину Олександру Кучеренко з Днем святого Валентина і відвіз її з України до Туреччини. Фотографію з красунею телеведучий показав у своєму Instagram. Виявилося, закоханий мандрівник вирішив зробити дружині сюрприз і до останнього не казав, куди вони летять.

На новому фото, яке показав Дмитро, він з дружиною відображені на причалі, а за їх спиною видно, мабуть, протоку Босфор і красиві будиночки на іншому березі. На прогулянку Комаров вийшов в цікавому темно-синьому пальто, під яким видно яскравий жовтий светр. Саша ж з'явилася перед камерою в короткій чорній куртці, під якої видно теплу червону кофту, її волосся розпущене і покриті кокетливою кепкою, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до фото Комаров розповів про кохання, а прихильники кинулися обговорювати кадр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" врятував десятки дітей простим способом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Комарова похвалилася ідеальною фігурою в розкішному вбранні.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров з "Світу навиворіт" зустрінеться з неземними істотами.