Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу артист показав трепетне фото з дружиною Ліліаною і таким чином привітав її з Днем закоханих.

На новому студійному знімку пара зображена в обнімку, вони ніби трохи сумні і разом дивляться в камеру. Влад позує на фото в темно-зелених штанях і коричневому светрі з коміром. Він поклав руки в кишені і стоїть близько до дружини, трохи схиливши голову до неї. Ліліана ж з'явилася перед камерою в коричневому светрі-платті, яке ледь прикриває попу. Її волосся розпущене і покрите цікавою кепкою, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Влад Яма написав: "У нас кожен день – День Закоханих". Шанувальники в захваті від нової публікації танцюриста, його з дружиною засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.