Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулої весни вийшла заміж за колегу по сцені Олексій Потапенка (Потап), часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого насиченого творчого життя в Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала цікаве відео з головної вулиці Нью-Йорка, на якому можна побачити дещо, що викликає гордість.

Як видно на відео, Каменських вирішила похвалитися фанатам, що її фото і пісню рекламують на нью-йоркській Times Square на величезному білборді з неоновим світлом. На цьому громадному екрані зображена обкладинка нової пісні української співачки та іспанської продюсера і композитора Juan Magаn під назвою Lollipop. У підписі до короткого ролика Настя написала: "Злови нас з @juanmagan на #TimesSquare #billboards. Слухайте #lollipop і чудесного Дня святого Валентина! Рада, що наша музика удостоєна честі бути на Таймс-сквер в самому серці Нью-Йорка!". Шанувальники в захваті від такої публікації співачки і засипають її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.