Третьою у другому півфіналі Національного відбору на Євробачення 2020 заспівала переможниця Х-фактору Еліна Іващенко. Вона виконала ту саму пісню "Get Up", яку українці почули у фіналі зазначеного вокального конкурсу.

Нацвідбір на Євробачення, фото - скріншот з відео
Нацвідбір на Євробачення, фото - скріншот з відео
Еліна Іващенко

Незважаючи на попередній досвід, Еліна хвилювалася, особливо нервування відчувалося під час відповіді на питання Сергія Притули.

Андрій Данилко, коли коментував виступ Еліни, відзначив, що співала вона добре, але занадто молода для такої пісні. На що сама співачка заперечила члену журі.

"Я декілька років тому пережила булінг. Я вже говорила про це. Мені постійно говорили, ти дівчинка, ти нічого не зможеш, музика - це не твоє. А я get up and go", - відповіла Андрію Еліна.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Наступним на сцену вийшов ще один переможець талант-шоу - Олександр Порядинський. У 15 років він переміг у четвертому сезоні Х-фактору. Наразі йому 22 роки, і він схуд на 60 кілограмів. Але найголовніше - він має дуже потужний вокал, який і продемонстрував у пісні для Євробачення - "Savior".

Нацвідбір на Євробачення, фото - скріншот з відео
Нацвідбір на Євробачення, фото - скріншот з відео
Олексанр Порядинський

Тіна Кароль зізналася, що ніколи раніше не бачила співака. На що ведучий Сергій Притула запропонував Олександру підійти ближче до членів журі та зачарувати Тіну: "До речі, вона не одружена".

Кароль похвалила голос Порядинського, але висловила претензії до номеру, порадивши змінити віжуал.

Андрій Данилко зізнався, що був вражений неспівпадінням такого "дорослого" голосу співака та його дійсного віку.

Те, що Олександр змінив вокальну манеру, відзначив і Віталій Дроздов.

Наступною на сцену вийшла співачка Garna (Альона Левашова).

Останні 5 років вона виступала з оркестром та співала кавера (пісні інших артистів), тому, як зізналася, у певний час відчула, що втратила саму себе. Дівчина почала писати свої пісні та спробувати свої сили в Нацвідборі. "Who we are?" запитує вона у композиції.

Garna, скріншот з відео
Garna, скріншот з відео
Garna

Андрій Данилко похвалив Garna за те, що вона працювала на публику - не всі учасники це вміють, та за емоційний виступ. Але нотку критики додав Віталій Дроздов: "Сильний та чудовий вокал, потужний, впевнений, але це все, що я можу сказати хорошого про цю пісню".

На його думку, композиція слабка. Він зауважив, що Garna ще не готова до сольних виступів та нагадав цікавий момент про те, що в інтернеті майже неможливо знайти якусь інформацію про співачку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніцой люто накинулась на учасницю Нацвідбору на Євробачення, від цих слів не тільки вуха в'януть.

Як повідомляв Знай. ua, учасники Євробачення 2020, хто заспіває на головній сцені Європи в травні.

Також Знай. ua писав, що учасниця нацвідбору "Євробачення 2020" Jerry Heil підкорила піснею для "Від пацанки до панянки".