Штурмувати вдруге Національний відбір на Євробачення 2020 вирішив співак Khayat. Виступив він у другому півфіналі, 15 лютого, під шостим номером.

"Повертатися завжди важче, ніж приходити вперше. У мене надзадача цього року - я маю не розчарувати глядачів, які на мене чекали", - зауважив Андрій Хайат.

І це йому вдалося на всі 100! Заспівав він пісню англійською мовою "Call for love".

Ведучий Сергій Притула не міг не запитати Андрія, чи не били його у метро цього разу, нагадавши минулорічний випадок. Його тоді після спілкування з Хайатом розкритикували за недоречні коментарі.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ти знаєш, як минулого року через тебе мене чмирили? Налетіли люди, щось кричали, що я тебе образив", - зазначив Притула. Хоча сам Хайат тоді заступився за ведучого. Тож Сергій потиснув за це Андрію руку та запропонував першою висловити свою об'єктивну думку про його виступ саме Тіну Кароль, яка, до речі, була його тренером у шоу "Голос країни".

"Я дуже вдячна тобі, що ти не скористався контактом, який у тебе є, і не запитував, і не радився - просто готувався собі для Євробачення. Це субординація. Рік тебе дуже змінив. Сьогодні ти прийшов з підготовленою піснею, яка комерційна, цікава, танцювальна. Я проти дівчат на сцені з тобою, чесно", - висловилася Кароль.

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео

"Це як, Тіно? Типу при мені живій? Щоб інші дівки, ти що?" - відразу вставив свої п'ять копійок Притула.

"Ні. Я вважаю, що можна об'єднати прекрасні колективи, що є у нас в Україні, і бахнути всі разом. У нас є Kazaky, які класно би з тобою виглядали на сцені", - пояснила Тіна.

Пісню Хайата похвалив і Віталій Дроздов.

Притула попросив Андрія Данилка порівняти цьогорічну пісню Хайата з минулорічною, бо він єдиний суддя, хто бачив тоді виступ співака.

Нацвідбір на Євробачення, фото - скріншот з відео
Нацвідбір на Євробачення, фото - скріншот з відео

"Минулого разу мені взагалі не зайшло, - зізнався Данилко. - Я не люблю пісень без адреси. Можна розповім одну побутову історію: сьогодні Інка зробила кофе і робить з моєї старої шапки нову, і я вмикаю їй треки, вона відзначила саме вашу пісню. Сказала, найхітовіша пісня з другого півфіналу ваша, Андрій".

Данилко додав, що Хайат зробив великий крок уперед.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніцой люто накинулась на учасницю Нацвідбору на Євробачення, від цих слів не тільки вуха в'януть.

Як повідомляв Знай. ua, учасники Євробачення 2020, хто заспіває на головній сцені Європи в травні.

Також Знай. ua писав, що учасниця нацвідбору "Євробачення 2020" Jerry Heil підкорила піснею для "Від пацанки до панянки".