Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертими фото з улюбленої лазні, ледь прикривши оголене тіло новим букетом.

У кадрі Анастасія Волочкова позує повністю оголеною, сидячи на полиці в парильні. Для ефектності картинки «леді-шпагат» взяла в руки улюблені квіти - білі троянди, але складно не помітити, що в порівнянні з попередніми флористичними композиціями, цей букет виглядає скудненько і бідненько.

Моя улюблена домашня авторська балетна лазня, святкове серцево-квіткове ширяння, чергове привітання і, звичайно, улюблені білі троянди.😊🌺❤️ У мене свято кожен день!🙏❤️🌺 І це таке щастя-жити на позитиві, з радістю і любов'ю в серці. З почуттям гумору та самоіронії.😂👍 І, головне, мати свободу робити те, що хочеться.👍😊❤️🌺💃 Гарного Вам неділі!😊 - написала зірка під фото

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Анастасія Волочкова поділилася спогадами, показавши відео, від якого може стати сумно

Також "Знай.ua" писав, нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертими фото з улюбленої лазні, ледь прикривши оголене тіло то віником, то зовсім коротеньким рушником.