В середині травня цього року пройде пісенний конкурс Євробачення. Наразі визначають, хто представлятиме Україну. Після другого півфіналу Національного відбору на Євробачення 2020 сталося кілька гучних скандалів.

Нацвідбір Євробачення, кадр з відео

У минулому році на Нацвідборі на "Євробачення" було кілька гучних скандалів, у тому числі і з переможницею Maruv. У цьому році організатори заздалегідь встановили вимоги артистам, тому очікувалося, що цього разу обійдеться без скандалів. Але дива не сталося.

На першому півфіналі дійсно все пройшло спокійно, але на другому півфіналі була замішана у скандалі представниця журі конкурсу – співачка Тіна Кароль, і співак Володимир Ткаченко, який виступає під псевдонімом David Axelrod.

У другому півфіналі Нацвідбору було троє артистів (Еліна Іващенко, KHAYAT, David Axelrod), які були підопічними Тіни Кароль на проекті Голос країни.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На початку ефіру ведучий Нацвідбору Сергій Притула запитав співачку, як вона буде оцінювати своїх колишніх підопічних. Тіна Кароль запевнила, що буде оцінювати їх, як і всіх інших.

Але вийшло не зовсім так, MOONZOO feat. F. M. F. Sure і TVORCHI, отримали від Данилко і Віталія Дроздова максимальні оцінки (7 і 8 балів), а від Кароль отримали 2 і 5 балів. При цьому з колишніми підопічними вийшло навпаки. Виступ Еліни Іващенко Данилко і Дроздов оцінили в 3 і 4 бали, а Тіна Кароль - 7 балів. При цьому 6 та 8, відповідно, отримали David Axelrod і KHAYAT.

Тіна Кароль заявила, що нікому не підсуджувала, і так просто вийшло випадково, що артисти, які раніше працювали з нею, виступили краще за інших.

Після першої частини відбору учасників в мережі розгорілися суперечки щодо доречності російської мови на музичному конкурсі. Відреагував на цей факт і відомий український артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки. Виконавець вважає, що не має ніякого значення, якою мовою співають і говорять конкурсанти.

"Це маячня людей, налаштованих не на творення, а на руйнування. Я не хочу навіть обговорювати", - розповів Андрій Данилко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль за лаштунками Нацвідбору на Євробачення-2020 перетворилася на солодку Монро, Кеннеді не встояв би.

Як повідомляв Знай.ua, учасники Євробачення 2020, хто заспіває на головній сцені Європи в травні.

Також Знай.ua писав, що учасниця нацвідбору "Євробачення 2020" Jerry Heil підкорила піснею для "Від пацанки до панянки".