П'ятий тиждень сліпих прослуховувань на Голосі країни 10 розпочався з яскравого виступу хлопця, який ніколи не стояв на сцені. Киянин Макс Перепелиця - програміст, а музика для нього лише захоплення. І вперше він заспівав на широку аудиторію. Учасник обрав топову пісню американської співачки Біллі Айліш "Bad guy" та не прогадав - на перших секундах до нього розвернули свої крісла Настя Каменських та Потап, а на останніх - Monatik.

Голос країни 10, скріншот відео
Голос країни 10, скріншот відео


Розпочався батл між суддями - кожен вмовляв Максима піти до нього у команду. Перемогло зіркове подружжя. На радощах Потап аж вистрибнув з крісла.

Несподівано вразив наступний учасник - Вахтанг Вахтангішвілі. Він - співаючий футболіст. Для виступу хлопець обрав хіт Тіми Білоруських "Незабутка". Його голос відразу заворожив… Дана Балана. Але потім розвернули свої крісла ще Потап і Настя та Monatik.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Голос країни 10, скріншот відео
Голос країни 10, скріншот відео

Голос країни 10, скріншот відео
Голос країни 10, скріншот відео

"Я почув у тебе серце - це найголовніше, - звернувся до учасника Дан. - Треба дати тобі крила, а я вмію давати крила, щоб артист просто літав. Якщо ти хочеш літати, ти будеш в моїй команді".


Перед тим, як обрати тренера, Вахтанг запропонував зіркам заспівати разом з ним. Це стало одним з найяскравіших моментів цього випуску. Глядачі в залі аплодували всім стоячи.
Але прийшов час вирішувати. Як зізнався Вахтанг, інтуїція йому підказує піти до команди Потапа та Насті.

Наступна 16-річна учасниця відразу шокувала сповіддю про себе. Півроку тому вона пережила інсульт! Зоряна Атлас чула від лікарів, що більше співати не можна, бо це велике навантаження на судини.

Голос країни 10, скріншот відео
Голос країни 10, скріншот відео

Голос країни 10, скріншот відео
Голос країни 10, скріншот відео

"Я не уявляю взагалі, щоб я не співала. Музика - це сенс мого життя", - сказала дівчина.


Заспівала вона пісню "Rise up" від Andra Day та з перших секунд розвернула до себе крісло Дана Балана. Під кінець виступу і всі інші тренери також приєдналися до молдавського красунчика.
Зоряна розповіла свою історію, що музика спасла її, чим дуже розчулила суддів.


Кожен з тренерів використовував свої прийоми, аби вмовити Зоряну піти саме до його команди, але обрала вона Діму Монатіка.

З кожним випуском напруга між тренерами зростає, але і все менше залишилося вільних місць для талановитих виконавців. На жаль, і цього разу судді не розвернули свої крісла до багатьох дивовижних голосів.
Пропонуємо подивитися відео їхніх виступів.

Нагадаємо, українська Кардашьян затьмарила Дісней формами в прозором.

Як повідомляв Знай.ua, Волочкова у лазні прикрилася всього кількома трояндами.

Також Знай.ua писав, що донька скандального Добкіна після Мальдів пішла в кураж під "ВІА Гру".