Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спокусливий кадр зі зйомок шоу "Голос країни 10", де вони з Потапом ділять "сімейне" крісло журі і боряться за перемогу з Тіною Кароль, Даном Баланом і Дмитром Монатіком. Так, артистка позувала в розкішному вбранні чорного кольору з глибоким декольте і напівпрозорими елементами, доповнивши образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах.

"#thevoice Вмикайте просто зараз 🙌🏻 Буде як завжди цікаво!💥", - порекомендувала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Ууууу ууу ааааааа шикарна❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍😍🙌🙌😍😍😍", "Настя,я дуже люблю вашу творчість", "Яка ви красива, немає слів...🔥🔥", "Най-най😇", "Краса😍😍😍😍😍❤️", "Ви найкраща 🔥🔥🔥🔥🔥", "Чарівна😻", "Божественна!!!", "Яка красуня 😍🔥🔥Обожнюю голос 🔥🔥🔥🔥", "Бубочка, ти така красуня ❤️", "Анастасія,ти просто бомба, шикарна дама🔥❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Ви найкраща♥️♥️♥️♥️♥️♥️".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.