Після успіху серіалу "Кріпосна" (СТБ) у глядачів з'явилися нові улюблені герої та героїні. Анна Сагайдачна, яка зіграла милу і добру Наталі Дорошенко, стала однією з кіноулюблениць. Незважаючи на сумну долю її персонажа, у житті актриси все склалося з точністю до навпаки.

Під час зйомок костюмованої драми вона вийшла заміж за свого коханого і колегу по цеху Євгена Третяка. Після чого у пари народився первісток - син Тимур.

Анна Сагайдачна з чоловіком
Анна Сагайдачна з чоловіком

Малюкові тільки буде півроку, а його мамі доведеться незабаром повертатися на знімальний майданчик "Кріпосної". Відомо, що СТБ зніматиме відразу третій і четвертий сезони серіалу.

Як зізналася Знай.uа Анна Сагайдачна, вона зараз в декреті і насолоджується часом з сином. Актриса відмовилася від послуг няні, тому кожна її хвилинка присвячена родині. Але що робити з малюком, коли доведеться повертатися до зйомок, вона з чоловіком ще не вирішила.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми думали на цей рахунок, але гадати поки немає сенсу. Буде день, буде їжа. Будемо дивитися, що робити. Я не проти няні, але поки що ще рано. Є можливість кожен день бути з дитиною. Я насолоджуюся цим у повній мірі. У мене прекрасний син, який не викликає у мене ніяких турбот. Він не плаче, він спокійний, не було ні однієї безсонної ночі. Насправді мене всі матусі залякували щодо перших шести місяців і, поки що, тьху-тьху - я сплю, слава богу, іноді себе, як в космосі, відчуваю, тому що перерваний сон через годування, але я встигаю готувати, як бачите. Мені ніхто не вірить! Раз я готую, печу, значить, у мене няня. Немає нікого!" - поділилася Анна Сагайдачна.

Анна Сагайдачна з сином
Анна Сагайдачна з сином

На сторінках в Instagram і Facebook зірка останнім часом ділиться своїми кулінарними шедеврами. Ми поцікавилися, звідки у неї така пристрасть до випічки.

"Насправді у мене і тато добре готує, - зазначила актриса. - А так - мама у мене кухар, але вона зовсім не дружить з випічкою, вона її не любить. Тому я вирішила з дитинства, що це складно і у мене нічого не вийде. Тому я варила борщі, холодці і, власне, цього було більш ніж достатньо для молодої господині".

За словами Ані, все змінилося, коли вона подивилася випуски МастерШеф з Єлизаветою Глинською.

"Коли я пішла в декрет, моїм натхненником була Ліза Глинська. Я попросила подарувати мені книги Лізи і почала готувати за ними - зрозуміла, що вау, круто, у мене непогано виходить. Як не дивно, у мене з'явилося бажання. Знаєте, у багатьох, коли йдуть в декрет, з'являються якісь таланти. А у мене виникло бажання місити тісто. Я місила тісто, і воно мене заспокоювало, якусь гармонію мені давало. Я кайфувала! Дріжджове тісто, наприклад. Я коли мамі говорила, що печу ватрушки, мама хрестилася", - зізналася артистка.

Анна Сагайдачна та її чізкейк
Анна Сагайдачна та її чізкейк

Аня похвалилася, що їй завжди щастило з випічкою - все з першого разу виходило.

"Поки що, слава богу, не було жодного рецепту, щоб я перевела продукти. Ніколи не робила дріжджове тісто - раз і класно вийшло. Я перший раз пекла паски в тому році і справді взяла складний рецепт, і вони вийшли щільніше, ніж мені хотілося. Важке дуже тісто. Тут же в інтернеті загуглила рецепт, який мені видався за моїми інгредієнтами нормальний, замісила і відразу спекла ще партію пасок, вони вийшли пишні та повітряні", - поділилася зірка.

На питання, хто ж їсть всі ці солодощі, Аня відповіла "численні гості". Адже по її фігурі не скажеш, що вона кожен день харчується чізкейками, тортами або іншими приготованими десертами.

"Ми переїхали в будинок після весілля. У нас тепер з'явилося місце приймати гостей, ми дуже гостинні. У нас багато друзів, і в сфері кінематографа зокрема. Якщо гостей немає, то я щось велике не печу. Одним словом, складається так, що у нас щотижня гості, у мене завжди є чим пригостити", - додала актриса.

Зірки серіалу "Кріпосна"
Зірки серіалу "Кріпосна"

Також ми поговорили з Анею про те, як вона так швидко прийшла у форму після пологів. Як зізналася артистка, за час вагітності вона набрала 11,5 кг. Це не так і багато, деякі жінки набирають по 20 кг.

"До вагітності я важила катастрофічно мало, як мені здається. 46 кілограм! Я так не відчувала, але на фото та відео була взагалі як скелет. Мені така худоба не йде. Все через виснажливу роботу. Важкий проєкт. Переживання. Нерви. Я дуже легко втрачаю вагу. У мене весілля було під час "Кріпосної". Мені зробила чудовий грим Віка Бессараб, вона була головним художником каналу СТБ. Сукню шив Діма Курята. Мене колективно видавали заміж. Але так склалося, що до весілля я ще схудла. Я бачу на фото, що спідниця трохи підспадала. Це катастрофічна худоба для мене", - розповіла Сагайдачна.

Анна Сагайдачна у весільній сукні
Анна Сагайдачна у весільній сукні

Актриса зазначила, що під час вагітності, коли трохи набрала вагу, відразу погарнішала, на її погляд, а після пологів взагалі не задавалася питанням схуднення.

"Десь на 7 місяці я почала стежити за харчуванням. Прибрала хліб, хлібопродукти", - сказала вона.

Аня додала, що наразі повністю обходиться без няні та допомоги домогосподарки.

"Я все сама роблю. У нас є прекрасна хрещена, якщо пару годин посидіти з сином. Наші бабусі далеко живуть. Ми від початку розуміли, що дитину народжуємо собі. І ми не хочемо нікого обтяжувати. До того ж, я трохи ревно ставлюся до своєї дитини", - підсумувала зірка.

Анна Сагайдачна
Анна Сагайдачна

Нагадаємо, на презентації нового сезону каналу СТБ було розкрито головну інтригу продовження серіалу "Кріпосна".

Також раніше Знай.uа поспілкувався з Талою Пристаєцькою, щоб дізнатися, чому саме назва "Кріпосна", як вибирали актрису на головну роль і відповіді на інші актуальні питання.

Крім того, про продовженні "Кріпосної висловився Тарас Цимбалюк: "Щось таке на Назара чекає".