Чоловік Наташі Корольової Сергій Глушко, відомий в народі, як Тарзан, нарвався на жорстку критику своїх підписників в Instagram за відверте оголення в мережі.

16 лютого в акаунті Глушка з'явився кадр, на якомо стриптизер фотографує себе в дзеркалі. При цьому на Тарзані немає жодного елемента одягу, а область нижче пояса закриває фігурка коня.

"Композиція "Два коня", полотно, масло (вершкове), імульгатори", - так "дотепно", як йому здається, підписав фото Глушко.

Підписники висловили своє обурення і невдоволення занадто відвертою фотографією. Багато хто відзначив, що з'являтися в такому вигляді перед публікою недозволено.

"Все порнографія в голові! Стидобище і ганьба, дуже принизливо! ну може мода зараз така! себе так опускати";

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Огидно";

"Його треба на забій загнати, такого бика, взагалі тошно дивитися, хіба це мужик? абсолютно нічого чоловічого не бачу, посміховисько", - пишуть обурені користувачі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Разом з тим, дехто з фанатів Тарзана підтримав свого кумира, зазначивши, що така його фотографія оригінальна, провокаційна і привертає до себе увагу.