У вівторок, 18 лютого, померла 15-річна актриса Disney та зірка фільму "Королева Катве" – Нікіта Перл Валігва.

У кінострічці розповідається правдива історія Фіони Мутези, яка пройшла шлях від життя в нетрах Уганди до чемпіонки міжнародних шахів. Нікіта зіграла роль подруги головної героїні фільму.

У 2016 році у дівчини діагностували пухлину головного мозку. Її прооперували, однак, в 2019 році смертельна хвороба повернулася.

"З великим сумом я пишу про смерть Нікіти Валігви, милої, теплої, талановитої дівчини, з якою я працювала над фільмом Королева Катве", – написала актриса Лупі Ніонго в своєму Instagram-акаунті.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в сім'ї турецького актора Бурака Озчивіта, відомого українцям як зірка серіалу "Величне століття", сталася втрата: помер її тесть, батько його дружини Фахріє Євджен, відомої завдяки ролі в телесеріалі "Корольок – пташка співоча".

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий британський актор, який прославився у фільмі "Няня Макфі", Рафаель Коулмен несподівано пішов з життя.

Також портал Знай.uа писав, що відомий український режисер-аніматор Олег Педан пішов з життя в день свого народження.