У Британії помела 34-річна співачка Алексіс Вулертон. Вона стала популярною після участі у телешоу "Х-фактор".

Про це повідомляє Mirror.

Причиною раптової смерті артистки став рак шийки матки. Її партнер Ріки Уолкер розповів, що у 2015 році вона пропустила один огляд у лікаря. Через це рак вдалося виявити занадто пізно — аж у 2017 році. Саме цей прийом у лікаря в результаті коштував співачці життя. Алексіс пережила операцію і кілька сеансів променевої терапії, проте хвороба повернулася — метастази поширилися по всьому тілу і шансів на порятунок не залишилося.

"Вона була як торнадо, була душею компанії та так любила співати. Алекс обожнювала своїх дітей і була б щаслива дізнатися, що друзі та сім'я збирають гроші на подорож для них. Вона приголомшлива співачка. Співала з такою пристрастю. Алексіс Вулертон була люблячою і доброю, віддала б потребує останню копійку", - зізнався Уолкер.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У британки залишилося двоє дітей. Напередодні смерті Алексіс Вулертон закликала жінок не застосовуватися халтурно до свого здоров'я, щоб запобігти серйозні хвороби.

Нагадаємо, прощавай, Фаусті: світ втратив зірку радянського кіно, його фільми полюбилися мільйонам.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", популярного американського репера Nipsey Hussle (справжнє ім'я якого Эрмиас Ашхедом) вбили під час стрілянини, що сталася 31 березня в Лос-Анджелесі. На даний момент підозрюваний у вбивстві знаходиться на волі.

Також "Знай.ua" писав про те, що на борту повітряного судна Airbus A380-800 авіакомпанії Qantas під час трансатлантичного перельоту з Лос-Анджелеса в Мельбурн раптово померла молода пасажирка.

Як повідомляється, під час події медики та члени екіпажу всіма способами намагалися реанімувати дівчину, проте всі їхні спроби виявилися марними, і вона померла. Представники авіакомпанії Qantas висловили подяку персоналу за сприяння у спробах врятувати австралійку.