Популярного американського репера Nipsey Hussle (справжнє ім'я якого Эрмиас Ашхедом) вбили під час стрілянини, що сталася 31 березня в Лос-Анджелесі. На даний моммент підозрюваний у вбивстві знаходиться на волі.

Цю інформацію повідомляє видання NBC.

У повідомленні говориться, що відомий виконавець отримав кілька вогнепальних поранень, через які помер у лікарні, куди його госпіталізували.

Крім Nipsey Hussle під час перестрілки постраждали ще двоє людей - один з них до цих пір знаходиться в лікарні, а інший відмовився від лікування.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Момент зухвалого нападу зафіксували камери спостереження, повідомляє TMZ. На ролику видно, як невідомий чоловік у чорному вбранні вистрілив у Nipsey Hussle прямо серед дня.

Нагадаємо, що 31 березня в Туреччині проходять муніципальні вибори. У провінції Малатья на сході на виборчій дільниці застрелили двох людей. За повідомленням агентства DHA, це були спостерігачі від невеликої опозиційної партії "Саадет". Голова партії Темеля Карамоллаоглу повідомляє, що вони були проти відкритого голосування на дільниці, і за їх відкриту позицію застрелив представник іншої партії. Зловмисника затримано.

Раніше портал писав, що в четвер, 21 березня, в Бірмінгемі (Англія) відбувся напад на місцеві мечеті, розташовані в різних частинах міста. Згідно інформації BBC, під час атак ніхто не постраждав.

Як стало відомо, перше повідомлення надійшло в поліцію о 2-30 ночі. Нападу піддалася мечеть, розташована на Бирчфил-роуд. За словами свідків, невідомий чоловік розбив кілька вікон мечеті кувалдою.

А приблизно через 45 хвилин у місцеву поліцію заявили про подібний напад в районі Еддінгтону. Потім через деякий час атакам піддалися мечеті, розташовані на Астон-стріт, Перрі Бар і Альберт-роуд.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Новій Зеландії невідомі влаштували стрілянину в двох мечетях міста Крайстчерч. В результаті теракту в Новій Зеландії 15 березня загинули щонайменше 49 людей, ще 48 отримали поранення.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилася інформація про чоловіка, який влаштував кривавий теракт у мечеті в Новій Зеландії. Ним виявився 28-річний австралієць Брентон Таррант.