На борту повітряного судна Airbus A380-800 авіакомпанії Qantas під час трансатлантичного перельоту з Лос-Анджелеса в Мельбурн раптово померла молода пасажирка.

Як повідомляється, під час події медики та члени екіпажу всіма способами намагалися реанімувати дівчину, проте всі їхні спроби виявилися марними, і вона померла. Представники авіакомпанії Qantas висловили подяку персоналу за сприяння у спробах врятувати австралійку.

Літак компанії Qantas

Одна з пасажирок, яка перебувала на борту і стала свідком трагедії, розповіла: "Хтось і справді помер, коли я летіла додому. Це неймовірно сумно".

Остаточна причина смерті молодої дівчини стане відома правоохоронцям після проведення розтину.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варто відзначити, що Airbus А380-800 є найбільшим пасажирським літаком у світі. Лайнер може перевезти 555 пасажирів в стандартній трикласній конфігурації (перший, бізнес, економ) або ж 853 людини в однокласній (тільки економічний клас).

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що ірландський лоукостер Ryanair вирішив підколоти компанію British Airways, яка випадково відправила пасажирів з Лондона в Едінбург замість Дюссельдорфа в Німеччині. Прикра неприємність сталася з причини помилкового курсу польоту. На своїй сторінці у Twitter Ryanair глузливо написав: «Гей, British Airways. У нас є подарунок для вас» і прикріпив до посту знімок книги «Географія для чайників», але жарт обернувся для нього несподіванкою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в інтернеті набирає популярність видео, на якому пілоти виробленого в Україні Ан-124, в умовах потужного бокового вітру посадили літак-гігант. На ньому можна побачити, як літак заходить боком на посадку і вже на смузі майстерно вирівнюється. Крім того, можна почути сильний вітер, який, ймовірно, заважав пілотам зробити складний маневр.

Також "Знай.uа" писав, що в канадському аеропорту Оттаві стався непередбачуваний інцидент – коли літак канадської авіакомпанії Air Canada заходив на посадку, на нього напала зграя пірнатих. При цьому птахи пошкодили один з двигунів повітряного судна, проте екіпаж не розгубився і застосував свою майстерність, результатом чого стало успішне приземлення.