Анастасію Приходько зі скандалом і з залученням місцевої поліції вигнали з Лувру у Парижі. Відео співачка розмістила у своєму Instagram.

Як виявилося, українська співачка разом зі своїм продюсером і автором пісень Тіграном Григоряном вирішила познімати в головному музеї світу. Але непомітно їм це зробити не вдалося - за словами порушників, "до них збіглася вся поліція Парижа".

Згодом Приходько розповіла про те, що мала дозвіл на знімання всередині, проте людина, у якої він був, спізнилася, через що і сталося непорозуміння із поліцією.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Побачити Париж і померти це фігня! А от побачити Лувр і щоб тебе поліція попросила його залишити це спогади на все життя - підписала відео співачка

Заголовок наше все! Але не так))) Мало того що ми всі зняли, дійсно в Луврі знімати не можна, з нами була людина, яка жила у Франції, у нього був дозвіл з Французької Мерії для зйомок, ми за пів року подавали заяву на дозвіл, але саме в той момент коли ми почали готується до зйомок, Макс просто запізнювався за часом)))) Ну і нам довелося англійською пояснювати, що у нас все гаразд, слава Богу 15 хвилин пояснень що ми маємо право на зйомку, вдається Макс і дає поліції дозвіл))) А далі ви самі побачите! кадри будуть – пише Приходько

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, +1 країна в скарбничку, солістки групи "НеАнгели" Віка Смеюха поділилася новою подорожжю

Як повідомляв Знай.uа Приходько здивувала планами після відходу з політики і зі сцени: "Посаджу всіх...".

Знай.uа писав, співачки Приходько більше немає - зірка пішла в прокурори: "Посаджу, су*а, всіх".