Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спокусливе селфі, позуючи в чорному піджаку на зйомках чогось новенького і інтригуючи шанувальників. Так, артистка доповнила образ лише ніжним денним макіяжем і жіночною зачіскою, мотивуючи фанатів йти до своїх цілей.

"Alwaуs on a go❤️ Always following my dreams!😍 And you?🙌🏻 (Завжди в русі! Завжди іду до своїх мрій! А ти?)", - поцікавилася Каменських. Фолловери взялися коментувати, однак їх думки розділилися: "Звичайно 👏🔥😍 Красуня неймовірна!!!!❤️", "Колір шкіри такий цікавий", "як у мумії", "Яка ж ти красива 😍😍", "Така жовта", "Настюш❤️❤️❤️❤️, як завжди чудово виглядаєш😍❤️😍. Залишайся такою гарною і життєрадісною! ❤️❤️❤️", "На Ніну Добрев схожа", "Тонального багато,а так була б класна фотка)", "Красиво!!! Ато дупа весь час вже набридла))".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.