Елайджа Вуд, якого всі знають по ролі Фродо Беггінса в фільмах "Володар кілець", став батьком. Ще в липні 2019 року вагітну дівчину актора Метте-Марі Конгсвед папараці зняли під час прогулянки вулицями Лос-Анджелеса.

Як повідомляє Us Weekly, Елайджа Вуд з Метте-Марі Конгсвед вже стали щасливими батьками малюка. Але своє особисте життя пара приховує за сімома замками. Отже, про стать дитини і деталі пологів шанувальники дізнаються не скоро.

Також невідомо, чи вплинуло народження первістка на офіційне оформлення відносин Вуда і Конгсвед. Адже пара досі залишає своє приватне життя без доступу для преси і відданих фанатів.

Варто уточнити, що роман Елайджі з Метте-Марі почався під час зйомок фільму "У цьому світі я більше не відчуваю себе як вдома", в якій актор отримав головну роль, а дівчина виступила одним з продюсерів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Вперше закохані з'явилися разом у січні 2018 року в Каліфорнії, а вже в лютому 2019 вони здійснили рідкісний вихід на показі Rodarte.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Елайджа Вуд розповів, що в Голлівуді діють педофіли, яких покривають впливові люди в світі кіно.

Як повідомляв портал Знай.uа, Майкл Джей Фокс, Ліа Томпсон, Крістофер Ллойд і Томас Френсіс Вілсон зібралися разом і зробили знімок на радість фанатам трилогії "Назад у майбутнє".

Також портал Знай.uа писав, що Елайджа Вуд згадав свій дебют у фантастичному фільмі "Назад у майбутнє-2".