З'явилася інформація, що в Україні Нацвідбір на Евробачення-2020 повинен завершитися фінальним виступом шести учасників вже у суботу, 22 лютого. Так, за право представити Україну в Нідерландах боротимуться KRUTЬ, Jerry Heil, Go-A, David Axelrod, KHAYAT та TVORCHI. І тільки один учасник поїде до Роттердаму.

Пропонуємо нашим читачам згадати, з якими піснями кожен з виконавців може поъхати до Нідерландів. Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Бандуристка KRUTЬ, автор і виконавиця власних пісень з Хмельницького, є єдиною в світі солобандуристкою. Пісня: "99".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Jerry Heil, порвала в минулому році всі чарти своїм "Охрана, отмена". Пісня: VEGAN.

Гурт Go-A, поєднує у своїй творчості український автентичний вокал, танцювальні біти, африканські барабани і потужний гітарний драйв. Пісня: "Соловей".

Девід Аксельрод з ліричною композицією "Horizon".

Андрій Хайат, півфіналіст торішнього скандального Нацвідбору на Євробачення, вирішив знову спробувати свої сили. З потужним хітом: "Call For Love".

Український електронний гурт з Тернополя TVORCHI з піснею "Bonfire".

Нагадаємо нашим читачам, що подивитися фінал Нацвідбору на Євробачення 2020 можна буде у прямому ефірі на телеканалах СТБ і UA: Перший, а також на YouTube. Трансляція розпочнеться у суботу, 22 лютого о 19:00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Jerry Heil розповіла, від чого "мурашилась" на сцені Нацвідбору на Євробачення 2020.

Як повідомляв Знай.uа Jerry Heil помітили в сукні зі страусиним пір'ям.

Знай.uа писав, Данилко схопив за дупу Кароль посеред Нацвідбору на Євробачення.