Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила свіже селфі в дзеркалі, позуючи в стильному повсякденному вбранні. Так, артистка в гримерці приміряла облягаючі шкіряні лосини, довгий чорно-білий светр і стильну кепку з принтом пантери, доповнивши образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах.

"#panteranegra 🖤", - лаконічно підписала кадр Каменських. Фолловери залишилися в захваті від такого жіночного образу і почали засипати дружину Потапа компліментами: "Кохана красуня💟💟💟💟💟💟💟💟🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "На Єву Лонгорію так дуже схоже 🔥", "Красуня 🌷", "Дуже красива!!!💜💜💜💜💜", "Це кращий образ🌟", "Стильно 🔥", "Прекрасна Анастасія🍭🍭🍭🍭🍭🍭👄", "На єву лонгорію чимось схожа)", "Дуже чудовий образ 👍", "Ідеальна😍🔥", "Богиня 🔥🔥🔥🔥", "Дуже класно виглядаєте👏".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.