Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже ніжне ранкове селфі, позуючи в автомобілі. Так, артистка приміряла пуховик з леопардовим "хижим" принтом, доповнивши образ повсякденним макіяжем і нагадавши шанувальникам про власне шоу в Києві.

"New day! And I really love it 😍Today my show in Kiev! (Новий день! І мені він подобається! Сьогодні моє шоу в Києві)", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "найкрасивіша😻😻", "Лялечка😘", "Багато волосся , мало обличчя 😏", "Най най😘😘😘😘😘😘", "Ви чудові😍🔥", "Мила п а н т е р а........❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Хм...клас!!!!!", "Просто лялька! 😊🌹🌹🌹", "Дуже красива.🌷🌷🌷🌷🌷❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥🔥", "Настя супер 🔥🔥🔥", "Красуня 😘🌷".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.