Півфіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN" активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила селфі без макіяжу, позуючи в популярному веганському кафе Києва, позуючи в масивних круглих окулярах і яскраво-жовтій толстовці. Так, артистка зізналася, що дуже сильно хвилюється через майбутній фінал нацвідбору 22 лютого, на якому нарешті стане відомо ім'я щасливчика, який представить Україну на "Євробаченні".

"Хвилююся. Завтра (тобто вже сьогодні) перший і єдиний прогін виступу у фіналі нацвідбору..
.А ти чого не спиш?", - поділилася емоціями Яна Шамаєва. Фолловери не пройшли повз, підтримала зіркову красуню і Леся Нікітюк:"Хвилювання то добре! Тримаю кулачки❤️❤️❤️", "Бажаю гарного виступу, тримаю за тебе кулаки! ❤️", "Не хвилюйся , ти з усім впораешься , панда тім з тобою 🐼", "Ми тебе підтримаємо, мала, не переживай. 😘Люблююююю❤️❤️❤️❤️", "Удачі тобі, ти умнічка.👍 Пісня просто бомба.🔥🔥🔥 Не хвилюйся, в тебе все вийде. Ми з тобою. ❤️❤️", "Читаю корисну інформацію, з приводу своєї діяльності)".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.