Відома американська співачка Кеті Перрі, яка не так давно отримала особливе призначення від принца Чарльза, втратила свідомість просто на вулиці.

Про це повідомляє іноземне видання Рeople.

Як відзначається, інцидент мав місце під час знімання чергового випуску вокального шоу American Idol, де співачка виступає у ролі судді. Відтак, під час прослуховування конкурсантів, судді відчули неприємний запах та зупинили зйомки. За словами співачки це був газ, і їй відразу стало недобре - розболілася голова.

Кеті Перрі
Кеті Перрі

"Ви відчуваєте запах газу? Це досить інтенсивно. У мене невеликий головний біль. Це погано, це дійсно погано", - сказала Пері. А потім вийшла на вулицю та, не встигши нічого сказати, знепритомніла, гепнувшись просто на землю. Наразі знаменитість не прокоментувала те, що трапилося.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що всесвітньо відомий голлівудський актор Брюс Вілліс і його дружина Емма Геминг-Вілліс остаточно вирішили розлучитися з заміським будинком Бедфорд-Корнерс.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий голлівудський актор Леонардо Ді Капріо ніколи не був байдужий до екологічної ситуації в світі.

Також портал Знай.ua писав, в мережі розгорівся сатиричний скандал через безглузду роботу відомого дизайнера Клер Уейт Келлер.