Співачка Валерія, справжнє ім'я якої Алла Перфілова, збирається створювати власну партію "Сильні жінки". Про це натякнув її чоловік Йосип Пригожин в інтерв'ю одному з російських видань в контексті розмови про вступ музиканта Сергія Шнурова в "Партію росту", творцем якої є письменник Захар Прилєпін.

За словами Пригожина, вони з Валерією замислюються про створення партії, ніщо не заважає співачці створити партію "Сильні жінки". "Ми думаємо здивувати вас цим до 2021 року. Відразу фіксуємо копірайт на назву партії!" – сказав Пригожин. Він зазначив, що партія Валерії, швидше за все, буде займатися правами жінок, боротися з насильством в сім'ї.

Валерія та Йосип Пригожин, Теленеделя
Валерія та Йосип Пригожин, Теленеделя

Пригожин також відзначив роботу Іванки Трамп, яка нещодавно очолила форум. "На мій погляд, це правильна історія, яка потрібна. У нас же поки жінка – третя особа держави. Валентина Іванівна Матвієнко", - зазначив він. Також він вважає, що Іванка Трамп може стати наступним президентом Америки після свого батька Дональда Трампа. А ось в Росії таке малоймовірно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, розваги Валерії та Пригожина у відпустці потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що син Валерії розбив авто вщент.

Також портал "Знай.ua" писав, що продюсер розповів про насильство в сім'ї російської співачки Валерії.