Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно відпочивала в Мексиці разом з чоловіком Потапом, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно співачка виклала у мережу веселе відео, на якому можна побачити щось дивне. Виявилося, що Настя вирішила креативно пропіарити новий хіт групи Mozgi, в якій виступає Потап.

Перед камерою зоряна красуня з'явилася в образі свого чоловіка Олексія Потапенка – на ній чорна футболка оверсайз з яскравим принтом і чорна кепка з козирком назад. Волосся красуні зібране у хвіст на потилиці, а на обличчі легкий макіяж. Каменських танцює під нову пісню Mozgi, коли в кадрі з'являється сам Потап в абсолютно несподіваному образі. Він ніби зображує вагітну Настю – у нього на голові тюрбан з рушника, а величезне "вагітне" пузо прикрите цікавим нарядом. У підписі до фото співачка написала: "Вітаю @realpotap і @mozgiband з прем'єрою нового неймовірного хіта. І ловіть нашу з Льошкою версію відео на пісню Дівчисько!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.