Відома українська співачка, акторка і модель Даша Астаф'єва, яка була чи не першою дівчиною з обкладинки Playboy, часто радує шанувальників незвичайними постами про своє життя. Так і цього разу зірка виклала еротичні знімки з нової фотосесії, на яких з'явилася в спокусливому образі.

Як видно на першому чорно-білому фото, Даша вийшла на балкончик голяка, замотавшись у ковдру, але спустивши її трохи нижче пояса. Вона стоїть спиною до камери в вишуканій позі і дивиться кудись у далечінь, виставивши напоказ пишні груди. Її волосся розпущене і розкуйовджене вітром, а на обличчі серйозний і зосереджений вираз. На другому фото Астаф'єва відображена вже без ковдри, вона повністю гола лежить на дивані і замріяно дивиться кудись убік. У підписі до посту зірка написала: "Так не люблю, коли голі баби цитують, але, складно втриматися тут. "Я думаю, що татуювання – це жахливо. Це як все життя прожити в сукні Pucci. Якщо ви молоді і худі, то гаразд. Але якщо ні…". Хто сказав?". Шанувальники в захваті від нової публікації Астаф'євої, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.