Дочка Ірини Горової, яка є колишньою дружиною репера Олексія Потапенка, 20-річна Наташа вже давно була помічена в дорослій тусовці мами від вітчима Mozgi Entertainment. Дівчина активний користувач Instagram, де часто ділиться фотографіями і роздумами про життя. Цього разу красуня показала вельми пікантні фото і задала фоловерам цікаве питання.

Як видно, дівчина сфотографувала себе в дзеркало у своїй кімнаті. Видно, що на ній прозорий мереживний ліфчик білого кольору, який ледь прикриває груди. І якщо на другому знімку красуня трохи обрізала бюст кадром, то на другому не змогла приховати, і довелося замазувати соски у фотошопі. Волосся красуні розпущене і на двох знімках воно різного відтінку – спочатку рожеве, а потім руде, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Наташа запитує: "А може бути я рижик?". А фоловери не залишили без уваги цю публікацію, в коментарях почалося жваве обговорення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.