Як відомо, досить скандальна російська співачка Лоліта Мілявська активно веде власну Instagram-сторінку та останнім часом активно радує фанатів різноманітними роликами. Так, цього разу знаменитість оприлюднила чергове відео, яке демонструє її в домашній обстановці.

Відтак, на кадрах співачка, яка одягнута у великі чорні окуляри, починає свою розповідь з того, що валявшись під ялинкою, яка ще залишилася з Нового року, вона знайшла ароматичні палички з приємними ароматами трояндами і лимона.

Лоліта, фото Точка.net
Лоліта, фото Точка.net

Потім на камеру Мілявська попрощалася з ялинкою та зізналася фанатам, що хотіла залишити дерево до восьмого березня, однак вирішила позбутися його раніше, замінивши на знайдені палички: "Мабуть, не доля… ну, зате в будинку тепер буде приємно пахнути. Вельми гідна заміна".

Також співачка не забула подякувати своїм підписникам, які завалили її теплими словами підтримки та зауважили, що вона просто неймовірна та прекрасна жінка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше зірка відкрила секрети своєї "вічної молодості"

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта вирішила не впадати в депресію з приводу політичної ситуації