Російська артистка Лоліта Мілявська не встигла розлучитися з молодим обранцем, як вже знайшла собі нового. Нещодавно зірка натякала, що знову готова стати нареченою.

Зі своїм п'ятим чоловіком Дмитром Івановим Лоліта розлучилась і вже знорву щаслива в нових відносинах. Нещодавно артистка розповіла про нового обранця – чоловік він не публічний, з серйозною роботою, але вона поки що не готова представити його публіці. Однак стає ясно, що шостий шлюб зірки зовсім не за горами.

Лоліта наречена, фото versiya.info

Судячи з одкровень знаменитості, можна відзначити, що вона налаштована на серйозні відносини і на продовження цієї інтрижки, мабуть, як і сам коханий.

Схоже, що так. Більш того, Лоліта ж давненько стала натякати на торжество – після того, як вона в липні минулого року заявила про розставання з п'яти чоловіком, пізніше вона вже щосили світилася від щастя і говорила, що готова знову піти під вінець. Не дарма, здається, вона так натякала на свою нову любов.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Лоліта наречена, фото versiya.info

Більш того, коханець Мілявської тільки й робить, що намагається завоювати жінку. Недавню спільну відпустку оплачував обранець, що вже свідчить про його серйозні наміри. Однак не всі шанувальники щасливі за Лоліту, деякі вважають, що їй потрібно бути обережнішою, адже коханий може всього-навсього її використовувати заради піару, адже вона знаменита і таке з нею вже було.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для зимових канікул артистка вибрала сонячний Дубай, похвалившись раптовими результатами схуднення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта зі скандалом розійшлася з п'ятим чоловіком

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта опублікувала відео, на якому вона лише в спідній білизні позує перед дзеркалом, яке вона й знімає на власний телефон.