Поки всі шанувальники популярного серіалу "Гра престолів" з нетерпінням чекають початку останнього сезону, у акторів знаменитої саги відбуваються події, більш важливі, ніж прем'єра, нехай і коханої, картини. Так, якщо вірити західним джерелам, виконавиця однієї з головних ролей, 23-річна Софі Тернер, вагітна первістком.

За даними інформованого джерела, нещодавно 23-річна артистка і її бойфренд Джо Джонас були помічені в одному з ресторанів Монтаук.

Вона виглядала вагітною. Просто сяяла від щастя і не доторкнулася до спиртного - розповів інсайдер

Окрім того, останнім часом актриса почала вибирати для появи на публіці об'ємні наряди, що приховують її фігуру, яку раніше вона завжди підкреслювала.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Тож тепер шанувальники з нетерпінням чекають не лише на весілля зірки, але і на підтвердження її вагітності.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Софі Тернер емоційно показала, як ставиться до Brexit

Також "Знай.ua" писав. що новий роман "Голодні ігри" письменниці Сюзанни Коллінз про повстання та опір в державі Панем, деспотичній версії США, вийде в травні 2020 року.