Вже минуло майже десятиліття з того моменту, як вийшла в світ остання книга "Пісні льоду і вогню". Однак до цього часу немає новин про те, коли опублікують "Вітри зими". Автор культової саги Джордж Мартін дражнив своїх фанатів тим, що фінал "Гри престолів" відрізнятиметься від запланованого у "Мріях про весну".

Про це стало відомо завдяки несподіваній заяві Мартіна в одній з німецьких книжкових крамниць.

Джордж Мартін та "Мрії про весну", express.co.uk
Джордж Мартін та "Мрії про весну", express.co.uk

Так, у Мартіна запитали, чи бачив він, як серіал "Гра престолів" завершив його історію, ще до публікації фіналу. Автор загадково заявив: "Люди знають кінець, а не кінець". Творці серіалу обігнали мене, цього я не очікував. Тим не менш, я продовжую те, що я роблю роками: я все ще намагаюся закінчити спочатку наступну книгу "Вітри зими", а потім наступний роман "Мрії про весну".

Заява про те, що шанувальники його творчості і телеглядачі бачили "кінець, а не кінець", стала просто сенсацією.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, сім смертних гріхів Джуда Лоу: HBO опублікував ролик до серіалу "Новий тато".

Як повідомляв Знай.uа актори серіалу "Гра престолів" перекочують до іншого Всесвіту: переманив "Володар перснів".

Знай.uа писав, помер зірка "Гри престолів": "Був справжнім лідером".