Новий роман "Голодні ігри" письменниці Сюзанни Коллінз про повстання та опір в державі Панем, деспотичній версії США, вийде в травні 2020 року.

Так, в приквелі "Балада про співочих птахів і змій" розповідатиметься про життя молодого Сноу, якого у фільмах "Голодні ігри" зіграв канадський актор Дональд Сазерленд.

Нова книга переносить читача за 64 років до подій "Голодних ігор" і детально описує "Темні дні", що призвели до невдалого повстання в Панемі.

Дональд Сазерленд у ролі Сноу, "Голодні ігри"
Дональд Сазерленд у ролі Сноу, "Голодні ігри"

До речі, перший уривок роману вже опублікований на сайті Entertainment Weekly. Він зображує Коріолануса Сноу милим студентом університету, який народився з особливим привілеєм.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Світ все ще вважав Коріолана багатим, але його єдиною справжньою валютою був шарм, який він випромінював. Обличчя світилися, коли він привітно вітався з учнями і вчителями, розпитуючи про членів сім'ї, кидаючи компліменти тут і там", - сказано в тексті книги.

Варто відзначити, що в Twitter-акаунті "Голодних ігор" опубліковані фото молодого Сноу, який згодом стає жорстоким тираном, з підписом: "Зустрічайте нового героя!"

Нагадаємо, Джордж Мартін розповів про наступну книгу "Гри Престолів".

Як повідомляв портал Знай.uа, у світ вийшла скандальна книга про Дональда Трампа "A Very Stable Genius", яку написали журналісти The Washington Post Філіп Ракер і Керол Леонніг.

Також портал Знай.uа писав, що BBC і Warner Bros. знімуть нове шоу, яке буде присвячено фантастичним тваринам з всесвіту "Гаррі Поттера".