Зірка популярного серіалу Гра престолів Софі Тернер одним коротким відео висловила, як ставиться до останніх подій у Великобританії. Актриса і сама родом з Англії.

Стало відомо, що Великобританія офіційно вийшла зі складу Євросоюзу. Brexit настав в 23:00 за лондонським часом у п'ятницю, 31 січня, (01:00 за Києвом в суботу, 1 лютого). Про це повідомляє ВВС.

Подія є історичним для країни. Прихильники Brexit зібралися перед будівлею парламенту, де на величезному екрані людям показали відео про шляхи Великобританії до цього моменту, а потім годинники пробили зворотний відлік.

Brexit (вихід Великобританії з ЄС)
Brexit (вихід Великобританії з ЄС)

Проте не всі були згодні з таким рішенням уряду і в суспільстві були протести і обурення у цей день. Серед них і актриса Софі Тернер, яка опублікувала в соціальній мережі короткий, але ємний відеоролик, на якому висловлює своє ставлення до подій.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Пішов ти, Brexit", - вигукує дівчина на відео.

Слід нагадати, що Великобританія приєдналася до європейських спільнот, які стали основою для майбутнього Євросоюзу, в 1973 році і підтвердила членство за підсумками референдуму 1975 року.

Нагадаємо, Brexit на батьківщині Єлизавети II зустріли вигуками радості і протестами.

Як повідомляв Знай. ua, чого чекати українцям від Брекзита, 5 можливих варіантів.

Також Знай. ua писав, що після Brexit Україна введе безвізовий режим для британців, деталі.