Після фіналу національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення", український шоумен Андрій Данилко, який був членом журі, відповів на гострі коментарі користувачів соціальних мереж.

Відповідне відео виклало на своєму каналі на YouTube видання "Слух".

У своїх коментарях Данилко зізнався у негативному ставленні до журналістів, які після Нацвідбору на пресконференції завалили втомлене журі однотипними запитаннями.

"Стадо овець", - назвал представників преси зірка естради. "Гірші за хейтерів", - прокоментував ситуацію інший член журі Віталій Дроздов, з чим відразу погодився Данилко.

Також у ході розмови Данилко розповів про свою ненависть до запаху десертів. Ванільний аромат кондитерських кремів, за словами співака, викликає у нього лише нудоту. Сам шоумен зізнався, що він куди радісніше сприйме яєшню з беконом на сніданок, а ось круасан змусить його залишитися голодним.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Данилко зізнався в ненависті до солодкого
Данилко зізнався в ненависті до солодкого

Данилко, попиваючи шампанське, також позагравав з Тіною Кароль і навіть підняв келих за її красу.

Данилко підняв тост за красу Тіни Кароль
Данилко підняв тост за красу Тіни Кароль

Серед інших курйозів, журі також обговорило випадковий сміх виконавця ролі Вєрки Сердючки. Данилко зізнався, що він просто згадав щось комічне, але рішуче відмовився пояснити, що саме.

На завершення, Данилко сказав коментаторам соцмереж: "Ми пішли, ідіть і ви".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Данилко потішив шанувальників анонсом міні-альбому Вєрки Сердючки - це буде Sexy.

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Jerry Heil в одній піжамі буде підкорювати Кароль та Данилка у фіналі Нацвідбору "Євробачення 2020".

Також "Знай.ua" писав, що Вєрка Сердючка відзначилася дивною заявою: "Чий Крим?".