Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN" активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила пікантне селфі в дзеркалі, танцюючи під хіт VERKA SERDUCHKA "Make It Rain Champagne" лише в спідній білизні. Так, артистці не вдалося перемогти у нацвідборі на "Євробачення", і змінивши свій номер в останній момент, вона отримала найбільш негативні бали від журі і шанувальників, опинившись на загальний подив на останньому, 6 місці серед конкурсантів. Варто відзначити, що на пісенному конкурсі Україну представлятиме група "Go_A" з композицією "Соловей", зібравши захоплені відгуки.

"Пожована, але не проковтнута👻 чи як там кажуть..?🤓
Слізний пост в обід напишу, добре? А то настрій такий хороший зранку😆
Думаєте, я на депресушці горщечком поїхала?
Але я дійсно зробила висновки з цього чудесного життєвого уроку. І основний висновок ТАКИЙ:
Я просто обрала не той конкурс. Побачимося на танцях з зірками😆
", - пожартувала Яна Шемаєва. Фолловери почали заспокоювати кумира:

"Ви ж епатажна артистка, чим більше хейту тим краще. Подивіться скільки дизайків у Біллі Айліш.", "Бачиш Яна як всі до тебе.Коли ти співала на нацвідборі ,то всі тебе обсирали ,а коли ти зтанцювала,то це всім сподобалось.Висновок такий: ІДИ НА ТАНЦІ З ЗІРКАМИ 😍💖", "Коли шось не вийшло, а ПРЕС ВИЙШОВ !!!!😀🔥🔥🔥 Гарна!❤️", "Все вірно написала!! Не розкисай!😍 Пиши пісню про Євро))))🙌", "Ти НАЙКРАЩА в усіх конкурсах🔥🔥🔥❤️❤️".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.