Переможниця "Топ-
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Вважаю, що млинці треба готувати не коли потрібно, а коли захочеться. Тим більше що мої чоловік і син їх просто обожнюють. До речі, якщо будете точно дотримуватися рецепту, то, запевняю, навіть перший млинець у вас не вийде грудкою!", - каже Мальвіна.
Інгредієнти:
- 500-700 мл молока;
- 2-3 яйця (чим більше яєць, тим м'якшими виходять млинці);
- 400 г борошна;
- 100 г олії;
- трохи солі.
Спосіб приготування:
- Налийте молоко в глибокий посуд і потроху насипте в нього муку, при цьому збиваючи все міксером або вінчиком. Важливо стежити, щоб у суміші не утворилися грудочки.
- Готова консистенція має нагадувати нежирний кефір. Якщо цього ефекту не вдалося досягти з першого разу, додайте трохи борошна або молока.
- Після цього додайте в суміш яйця, олію та сіль. Змішайте все та дайте тісту "відпочити" півгодини-годину.
- Випікайте млинці на сильно розігрітій сковорідці.
- Готові млинці змащуйте вершковим маслом.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.ua",
Також "Знай.ua" писав, що "