Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася шикарними кадрами зі Львова, відправившись на відпочинок з подругою, відомим фотографом і експертом "Топ-модель по-українськи" Сонею Плакидюк. Так, зіркові красуні позували в басейні СПА без макіяжу, засвітивши форми в купальниках.

"Цице-Мацицьний батальйон на відпочинку)
В компанії @moi_sofism Всі деньки автоматично стають ясними, а похмурі, самі знаєте..🤞😽", - поділилася радістю Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті від красунь: "З такими поплавками не потонеш, 🤣😁👍", "Не хочу повторюватися кожен раз.... Але не виходить 😄 Еталон жіночої краси - це ви Даша☺️💋♥️", "Супер! Красиві і сексуальні дівчата!", "Як можна бути такою божественною. Щас здохну від заздрості🤪", "Даша)ти дуже хороша 😈🍑😁", "Романтичне фото))", "Класний батальйон, цицястенький😂👍".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.