І у зірок трапляються невдалі дні, ну з ким не буває. Ми зібрали топ-10 провалів і скандалів, пов'язаних з концертами української співачки Ані Лорак, яка, до речі, вже кілька років не виступає в Україні – вона вибрала для кар'єри і життя Росію.

Одним з найбільш провальних став концерт, коли прямо на сцені Лорак випадково оголила груди. У 2014 році для виступу вона вибрала приталене блискуче міні і, мабуть, занадто високо піднявши руку в кінці пісні, оголила частину грудей. Камери, звичайно, відразу перевели на її обличчя крупним планом!

Скандалом ознаменувався й концерт співачки в Одесі в нічному клубі "Ібіца". Там влаштували акцію протесту проти концерту зірки. Подробиці дивіться у відео.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Ще одним скандалом-провалом став випадок, коли після активних гастролей в Росії у в розпал війни, Ані Лорак влаштувала концерт у Києві. Тоді його ледь не зірвали активісти, але він таки відбувся. І після цього зірка більше так не виступала.

Правда вона приїжджала в Київ співати, але це був не звичайний концерт, а зйомки новорічного вогника на проросійському телеканалі Інтер. На відео можна помітити, що Лорак співає під фонограму, інакше на таких концертах не буває, та й музикантів не видно для живого звуку.

А нещодавно співачку розкритикували за концерт в одному з німецьких міст під час туру. Ані Лорак опублікувала відео з виступу і спантеличила мережу дивною жестикуляцією. Користувачі обсипали співачку безліччю питань під роликом, який вона опублікувала у соцмережі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.