Відома співачка Лоліта Мілявська розповіла шанувальникам про своє нове хобі. Вона опублікувала відео в купальнику в Facebook і Instagram, де розповіла про те, як тренує дихання перед концертами.

"Я не люблю ігри в здоровий образ життя) ☝️Я прислухаюся до організму! Якщо він сказав: "Мілявська, ти повинна плавати через неХочу, йди! Тобі ще Працювати і Працювати! ✌️ З Задоволенням, заради Улюбленої Роботи, підкоряюся!", - пише Лоліта.

Лоліта на відео розповіла, що через 4 години у неї концерт, але до цього вона поплаває під водою півгодини, щоб тренувати дихання і зазначила, що все-таки подих курця збивається.

"Я поплаваю і ваша", - резюмувала Лоліта.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники неоднозначно відреагували на таке відверте відео Лоліти. Одні відзначили її сміливість і прекрасний вигляд у такому віці. Інші ж прийшли в шок від таких кадрів і зазначили, що таку фігуру потрібно прикривати і старість нікуди не йде.

"Геніально - куріння і спорт‍♀️ кикнешся ще в тій воді", "З мізками їй не пощастило....", "Як же помітно як ми дівчинки, жінки старіємо..... і нікуди від цього не деяться.....сумно стає", "Старість все одно нікуди не йде хоч вывернись", "Позорница без комплексів", "Не красиво, та не пристойно. У сукнях набагато краще. Що говорити - без комплексів", "Лоліта, Ви супер жінка, привіт Вам🖐️і всіх Благ!", "Організм не каже:"Мілявська, досить бухати"?", "Яка молодчинка! Лола,які наші роки?Я ось теж без басейну не можу!", "Скільки лестощів!Таку фігуру в лапках треба прикривати,а не виставляти на загальний огляд!", - пишуть фоловерів.

Раніше Лоліта Мілявська назвала себе "конотопською відьмою" після того, як її не пустили в Україну і висадили з поїзда.

"Мене зняли з поїзда в Конотопі, в чотири години ранку, і для мене це було повною несподіванкою. Втім, все було дуже коректно, без образи людської гідності. Все знімалося на камеру. Хлопці-прикордонники допомогли винести речі, і навіть принесли співчуття, коли я сказала, що в мене мама досить вікова, і дитина захворів, і зараз у мене всього добу, щоб побачитися з ними… Але я з ними не побачилася. І на зворотному шляху, зустрівши наших прикордонників, сказала їм: "Зустрічайте депортированную Мілявську", - розповіла артистка для "КП".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта готується в шостий раз піти під вінець, хто стане наступним чоловіком артистки.

Як повідомляв Знай. ua, Лоліта завалилася під ялинку і зізналася, що любить нюхати.

Також Знай. ua писав, що у Лоліти почався напад після концерту, зірку ледь втримали на ногах.